Stel zelf uw buffet samen
Dit is mogelijk vanaf 25 personen.
Hieronder staan alle gerechten om zelf uw buffet samen te stellen.
Laat ons u voorkeuren weten en wij berekenen vrijblijvend de prijs voor u!
Warme vlees/vis/vegetarische gerechten
Wij hanteren de volgende richtlijnen:
Voor 20-30 personen kiest u 3 vlees/vis/vegetarische gerechten
Voor 20-30 personen kiest u 3 vlees/vis/vegetarische gerechten
Voor 30-40 personen kiest u 4 vlees/vis/vegetarische gerechten
Vanaf 40 personen kiest u 5 of meer vlees/vis/vegetarische gerechten (afhankelijk van de groepsgrootte)

Varkensvlees
- Beenham met honingmosterdsaus
- Boeuf Belgique; gesneden rollade met ui, champignon, paprika en stroganoffsaus
- Gehaktballetjes in saté- of tomatensaus
- Pulled pork; zeer mals plukvlees
- Spareribs
- Varkensfiletlapjes in champignon- of roomsaus
- Varkenshaas in champignon- of roomsaus
- Varkenshaas met noot en bleekselderij in Italiaanse saus

Rundvlees
- Argentijnse stoof
- Boeuf Bourguignon
- Stoofvlees

Kip
- Drumsticks
- Frisse kip met komkommer
- Kipfiletreepjes in room- of stroganoffsaus
- Kip-kerrie
- Kiprollade met jus
- Kipsaté
- Pulled chicken
Wild
- Hazenpeper (verkrijgbaar in de herfst en winter)

Vis
- Gamba’s in look
- Pangafilet met champignons en courgette in romige saus
- Visschotel met wokgroenten
- Zalm in wijnsaus

Vegetarisch
- Vegan rendang
- Vegetarische saté
- Veganburger
- Gevulde paprika
- Gevulde portobello
- Gevulde tomaat
- Vegetarische quiche
- Onder het kopje groenten/salades staan meer vegetarische opties

AANVULLINGEN

Brood en smeersels
- Afbreekbroodjes
- Apostelbrood
- Olijvenbrood
- Stokbrood
- Turks brood
- Kruidenboter
- Pestomayonaise
- Tapenade
- Truffelmayonaise

Aardappelgerechten
- Aardappelgratin
- Aardappelgratin met ham en witlof
- Aardappelgratin met tomaat en aubergine
- Aardappelpartjes in de schil
- Bourgondische aardappelsalade, met boontjes en spekjes
- Gebakken aardappeltjes
- Krieltjes in rozemarijn en tijm
- Pommes duchesses

Groenten/salades
- Boontjes met uitgebakken Ardennerham
- Broccoli met walnoot
- Gevulde portobello
- Gevulde tomaat
- Groentegratin
- Quiche
- Witlof ovenschotel
- Aardappelsalade
- Geitenkaassalade
- Gerookte kipsalade
- Pastasalade
- Rauwkostsalade
- Rundvleessalade
- Rundvleessalade, half opgemaakt
- Salade kipcarpaccio
- Waldorfsalade

Diversen
- Bami
- Nasi
- Rijst

Soepen
- Aspergesoep (seizoensafhankelijk)
- Broccolisoep
- Champignonsoep
- Courgettesoep
- Erwtensoep (seizoensafhankelijk)
- Groentesoep
- Kippensoep
- Mosterdsoep
- Paprikasoep
- Tomatensoep
- Uiensoep
- Runderbouillon

Voorgerechten
- Garnalencocktail
- Kipcocktail
- Meloen met ham
- Pasteitje met ragout
- Rundercarpaccio
- Vitello tonnato

Desserts
- Bavarois (aardbei, witte en bruine chocolade)
- Frambozenmousse
- Lemoncurdtaartje
- Monchoutaartje
- Panna cotta met bosvruchten
- Speculaasmousse
- Tiramisu
- Vanilleterrine met rood fruit
- Vers fruit

Opgemaakte koude schotel
- Opgemaakte koude schotel met vis
- Opgemaakte koude schotel met vlees
- Opgemaakte koude schotel met fruit en groenten