Title
Ga naar de inhoud
Stel zelf uw buffet samen

Dit is mogelijk vanaf 25 personen.
Hieronder staan alle gerechten om zelf uw buffet samen te stellen.
Laat ons u voorkeuren weten en wij berekenen vrijblijvend de prijs voor u!

Warme vlees/vis/vegetarische gerechten
Wij hanteren de volgende richtlijnen:
Voor 20-30 personen kiest u 3
vlees/vis/vegetarische gerechten
Voor 30-40 personen kiest u 4 vlees/vis/vegetarische gerechten
Vanaf 40 personen kiest u 5 of meer vlees/vis/vegetarische gerechten (afhankelijk van de groepsgrootte)


Varkensvlees buffet catering Heerlijck
   Varkensvlees
  • Beenham met honingmosterdsaus
  • Boeuf Belgique; gesneden rollade met ui, champignon, paprika en stroganoffsaus
  • Gehaktballetjes in saté- of tomatensaus
  • Pulled pork; zeer mals plukvlees
  • Spareribs
  • Varkensfiletlapjes in champignon- of roomsaus
  • Varkenshaas in champignon- of roomsaus
  • Varkenshaas met noot en bleekselderij in Italiaanse saus
Rundvlees - eigen buffet samenstellen
   Rundvlees
  • Argentijnse stoof
  • Boeuf Bourguignon
  • Stoofvlees
Kipsaté eigen buffet samen stellen
    Kip
  • Drumsticks
  • Frisse kip met komkommer
  • Kipfiletreepjes in room- of stroganoffsaus
  • Kip-kerrie
  • Kiprollade met jus
  • Kipsaté
  • Pulled chicken
   Wild
  • Hazenpeper (verkrijgbaar in de herfst en winter)
Garnalen eigen buffet samenstellen
   Vis
  • Gamba’s in look
  • Pangafilet met champignons en courgette in romige saus
  • Visschotel met wokgroenten
  • Zalm in wijnsaus
Vegetarisch eigen buffet samenstellen
   Vegetarisch
  • Vegan rendang
  • Vegetarische saté
  • Veganburger
  • Gevulde paprika
  • Gevulde portobello
  • Gevulde tomaat
  • Vegetarische quiche
  • Onder het kopje groenten/salades staan meer vegetarische opties
Eigen buffet samenstellen wild hazenpeper
AANVULLINGEN
Eigen buffet samenstellen stokbrood
Brood en smeersels
  • Afbreekbroodjes
  • Apostelbrood
  • Olijvenbrood
  • Stokbrood       
  • Turks brood         
  • Kruidenboter
  • Pestomayonaise
  • Tapenade
  • Truffelmayonaise     
Eigen buffet samenstellen aardappelgerechten
Aardappelgerechten
  • Aardappelgratin
  • Aardappelgratin met ham en witlof   
  • Aardappelgratin met tomaat en aubergine
  • Aardappelpartjes in de schil
  • Bourgondische aardappelsalade, met boontjes en spekjes
  • Gebakken aardappeltjes
  • Krieltjes in rozemarijn en tijm
  • Pommes duchesses
Eigen buffet samenstellen salades groenten
   Groenten/salades
  • Boontjes met uitgebakken Ardennerham   
  • Broccoli met walnoot
  • Gevulde portobello
  • Gevulde tomaat
  • Groentegratin
  • Quiche
  • Witlof ovenschotel
  • Aardappelsalade
  • Geitenkaassalade
  • Gerookte kipsalade
  • Pastasalade
  • Rauwkostsalade
  • Rundvleessalade
  • Rundvleessalade, half opgemaakt
  • Salade kipcarpaccio
  • Waldorfsalade


Eigen buffet samenstellen pastasalade
Diversen
  • Bami
  • Nasi
  • Rijst
Soep stokbrood buffet samenstellen catering
Soepen
  • Aspergesoep (seizoensafhankelijk)
  • Broccolisoep
  • Champignonsoep
  • Courgettesoep
  • Erwtensoep (seizoensafhankelijk)
  • Groentesoep
  • Kippensoep
  • Mosterdsoep
  • Paprikasoep
  • Tomatensoep
  • Uiensoep
  • Runderbouillon

    
Cocktail eigen buffet samenstellen
Voorgerechten
  • Garnalencocktail
  • Kipcocktail
  • Meloen met ham
  • Pasteitje met ragout
  • Rundercarpaccio
  • Vitello tonnato
Dessert bavarois catering eigen buffet samenstellen
Desserts       
  • Bavarois (aardbei, witte en bruine chocolade)
  • Frambozenmousse
  • Lemoncurdtaartje
  • Monchoutaartje
  • Panna cotta met bosvruchten
  • Speculaasmousse
  • Tiramisu     
  • Vanilleterrine met rood fruit
  • Vers fruit
Opgemaakte koude schotel eigen buffet samenstellen
Opgemaakte koude schotel
  • Opgemaakte koude schotel met vis
  • Opgemaakte koude schotel met vlees
  • Opgemaakte koude schotel met fruit en groenten
0627306781
info@heerlijckcatering.nl
Terug naar de inhoud